Workshop Buskruit met EHBO

Datum evenement:

17 april 2021

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Landelijkbureau KNVEHBO

Tijdens de “Buskruit met EHBO” avond komt een instructeur Eerste Hulp twee uur langs om al uw vragen over Eerste Hulp aan kinderen te beantwoorden. Zijn er specifieke vragen dan kunt u die vooraf mailen en zal de instructeur zorgen dat er tijdens de avond antwoord op de vraag wordt gegeven.

Zeker leert u wat te moet doen of laten bij brandwonden. Oefent u wat u bij een verslikking en verstikking kan doen en krijgt u tips over het goed vastplakken van pleister. Na deze avond weet u splinters, teken en bijensteken te verwijderen en wanneer u 112 moet bellen.

U kunt na afloop een Buskruit met EHBO-boek en een handtasje waarmee u onderweg weet wat te doen kopen.

Voor een groep van ongeveer tien deelnemers kunnen wij de workshop ook bij u thuis komen geven. Op verzoek ook in het Engels.

Tijdens de “Buskruit met EHBO” avond komt een instructeur Eerste Hulp twee uur langs om je vragen over Eerste Hulp aan kinderen te beantwoorden. Zijn er specifieke vragen dan kan je die vooraf mailen en zal de instructeur zorgen dat er tijdens de avond antwoord op de vraag wordt gegeven.

Zeker leer je wat je moet doen of laten bij brandwonden. Oefen je wat je bij een verslikking en verstikking kan doen en krijg je tips over het goed vastplakken van pleister. Na deze avond weet je splinters, teken en bijensteken te verwijderen en wanneer je 112 moet bellen.

Voor alle deelnemers is er na afloop een Buskruit met EHBO-boek en een handtasje waarmee je onderweg weet wat te doen.

De workshop kost € 350 voor een groep van maximaal tien deelnemers.

Interesse? Mail naar buskruit@st-opleidingehbo.nl welke avond en op welk adres. Dan nemen de mensen van de Koninklijke Ned. Ver. EHBO contact op.

Sorry, this event is expired and no longer available.
Totaal aantal plaatsen: 15 (14 Left:)
  • Landelijkbureau KNVEHBO
  • Kwikstaartlaan 28
  • Zeist
  • Utrecht
  • 3704 GS
  • Nederland

Event Schedule Details

  • 17 april 2021 14:00   -   16:00
Share This Event
ADD TO YOUR CALENDAR